De beste quote van Muhammad Ali.

Gepubliceerd op 7 augustus 2024 om 21:49



 "Mensen rennen in roedels, omdat ze zich alleen niet veilig voelen. Ik ren alleen, omdat ik me niet veilig voel in roedels. "Ik ben de grootste, dat zei ik al voordat ik het wist. Ik dacht dat als ik het maar vaak genoeg zei, ik de wereld ervan zou overtuigen dat ik echt de grootste was.

"Kampioenen worden niet gemaakt in sportscholen. Kampioenen zijn gemaakt van een diep innerlijke verlangen, een droom, een visie...


 "Als je er zelfs maar van droomt mij te verslaan, kun je beter wakker worden en je verontschuldigen "Hij die niet moedig genoeg is om risico's te nemen, zal niets bereiken in het leven."


'Ik haatte het om elke minuut trainen, maar ik zei tegen mijzelf: "Geef niet op. Lijd nu en leef de rest van je leven als kampioen!" "We kunnen niet moedig zijn zonder angst." "Ik haatte elke minuut trainen, maar ik zei: "Geef niet op. Lijd nu en leef de rest van je leven als een kampioen." "Het gevecht wordt gewonnen of verloren ver weg van de getuigen achter de lijnen. In de sportschool en daar op de weg, lang voordat je onder de lichten danst."


‘Om een ​​groot kampioen te zijn, moet je geloven dat je de beste bent. Als dat niet zo is, doe dan alsof je dat wel bent. "Zweef als een vlinder, steek als een bij. Rumble, jongeman, rumble." -


Ali, voor een gevecht met Sonny Liston in 1964: "Het is het gebrek aan geloof dat mensen bang maakt om uitdagingen aan te gaan. Ik geloof in mijzelf`.



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.